Télivégi kínálatunk kiárusítása!!!

Vagány bőrkabát

A bőr kellemes viselet, amit télen bélelve a hideg napok ellen is jó választás. Gallérok illetve kapucnik valódi prémekkel való díszítésével vagy akár a szőrmével kombinálva igazi különleges luxust biztosít viselője számára.

Irha kabát

A téli hideg napokra egyik legpraktikusabb viselet. Azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének fázni. Örök darab, ami akár több évtizedekig is a gardróbja meghatározó télikabátja lehet. Az alapanyagok a régi irhákkal ellentétben már puhák, könnyűek a külső igénybevételeknek ellenálló vékony réteggel ellátottak. Szőrmével való díszítéssel pedig elegáns, impozáns nőiességet ad tulajdonosának.

 

Szőrmével kombinált textil kabátok

Akik szeretnének a hétköznapokban is nőiesen, elegánsan, de sportosan öltözni remek választás. A textil külső felülete vízlepergető, ami szintetikus béléssel van töltve, ezáltal a test hőmérsékletét tartja illetve a nemes prémekkel kombinálva teszi különlegessé.

Szőrmék

Eredetiség, ragyogás, szépség és a luxus híveinek, akiknek kifinomult ízlése van. Szokatlan mix anyagokkal kombinálva széles színpalettával a fényűzést és az eleganciát nyújtja.